T1 Çift Pot Dedektör Şimdiye kadar kullandığınız tüm dedektörlerden daha kolay kullanımlı, yüksek frekansı nedeni ile altına diğer VLF lere göre daha duyarlı, Deep Dedektör’de yüksek voltajlı bobin sinyali ile şimdiye kadar kullandığınız en derin VLF dedektörleri bile kıskandıracak derinlikte.
- T1 Çift Pot Teknoloji Ekibi
- Teknoloji Ekibi T1 Fiyatı
- T1 Çift Pot
- VLF Dedektör
- Çift Pot Dedektör
- Derin Arama Dedektörü
- Teknoloji Ekibi T1 Yorumları
Şimdiye kadar kullandığınız tüm dedektörlerden daha kolay kullanımlı, yüksek frekansı nedeni ile altına diğer VLF lere göre daha duyarlı, Ankara Dedektör yüksek voltajlı bobin sinyali ile şimdiye kadar kullandığınız en derin VLF dedektörleri bile kıskandıracak derinlikte.
T1 Çift Pot Teknoloji Ekibi
Değerli metalde ince değersiz metale kalın ses veren Dedektör çift sesli metal ayrım sistemine sahip, beraberinde istenirse değersiz metal ses vermesi kapatılıp sadece değerli metallere ses vermesi sağlana bilir.
Hiçbir ayara gereksinim duymayan bir dedektör arıyorsanız, toprak ayarından, mineral ayarından ve hassasiyet ayarından sıkıldım diyorsanız, dedektörümü açıp hiç ayarla uğraşmadan aramaya başlamak istiyorum diyorsanız, istersem çift sesli kullanırım istersem sadece değerli metal ses verecek şekilde kullanırım diyorsanız, tam aradığınız dedektörü buldunuz demektir.
T1 Çift Pot Dedektör Teknoloji Ekibi
32×28 cm elips arama bobini çift pot ile değersiz metalleri kapatabilme
Hassasiyet ayarı ile en ince hassas metallerin noktalanmasında ve tespitinde kullanım
Dahili lityum ion bataryası ile arazide uzun süre kullanım
Ergonomik yapısı ile katlanabilir ve hızlı kurulum
Otomatik toprak ayarı sayesinde ayar gerektirmeden kullanım
T1 Çift Pot Dedektör – Bu cihazın en önemli özelliği Tekpara Metal Dedektörü olmasıdır. Kolay kullanımın yanı sıra adaptör testinden tam puan alarak, uzun süre arazide etkisini gösterir.
Şimdiye kadar kullandığınız tüm dedektörlerden daha kolay kullanımlı, yüksek frekansı nedeni ile altına diğer VLF lere göre daha duyarlı, yüksek voltajlı bobin sinyali ile şimdiye kadar kullandığınız en derin VLF dedektörleri bile kıskandıracak derinlikte.
Değerli metalde ince değersiz metale kalın ses veren çift sesli metal ayrım sistemine sahip, beraberinde istenirse değersiz metal ses vermesi kapatılıp sadece değerli metallere ses vermesi sağlanabilen, hiçbir ayara gereksinim duymayan bir dedektör arıyorsanız.
Toprak ayarından, mineral ayarından ve hassasiyet ayarından sıkıldım diyorsanız, dedektörümü açıp hiç ayarla uğraşmadan aramaya başlamak istiyorum diyorsanız.
İstersem çift sesli kullanırım istersem sadece değerli metal ses verecek şekilde kullanırım diyorsanız, tam aradığınız dedektörü buldunuz demektir.
Son Olarak Aradığınızı Bulamadıysanız;
“Deep Dedektör” güvencesi ile satın alacağınız tüm dedektör kategorisinde bulunan cihazlarımız adresinize teslim edilmektedir. Dünyanın tüm markalarını stoklarında bulunduran ve altın dedektörü olarak nitelendirilen cihazları test eder, kullanıcılarımıza öneririz. Define amacıyla kullanılan define dedektörü olarak bilinen tüm cihazlar test alanlarımızda kontrol edilmiştir. Eğer yeraltı görüntüleme yada yeraltı görüntüleme cihazı satın almayı düşünüyorsanız müşteri temsilcimizden en detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Üstelik alan tarama ve alan tarama cihazı kategorimizde çeşitli markaların deepdedektor.com güvencesi ile kampanyalı satışı yapılmaktadır. Bize danışmadan cihaz almayın. Görüntülü dedektör arıyorsanız ekranlı ve derin arama dedektörü konusunda en kapsamlı stok bulunduran tek platform olmaktan gururluyuz.
zoritoler imol –
I haven’t checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂
graliontorile –
I like this post, enjoyed this one appreciate it for putting up.
zoritoler imol –
T1 Çift Pot Dedektör kullanmadım. İlk defa duyuyorum.
Dedektör –
T1 Çift Pot Dedektör Şimdiye kadar kullandığınız tüm dedektörlerden daha kolay kullanımlı, yüksek frekansı nedeni ile altına diğer VLF lere göre daha duyarlı, Deep Dedektör’de yüksek voltajlı bobin sinyali ile şimdiye kadar kullandığınız en derin VLF dedektörleri bile kıskandıracak derinlikte.